Benefietdiner bij Onky Donky

Feestelijke, magische avond, Onky Donky benefietdiner!

Benefietdiner Onky Donky

Inschrijven voor het Benefiet Pubquiz op donderdag 15 december 2022 kan via het inschrijfformulier onderaan de pagina!

×
Kim-Lian en ambassadeur Hans Kraay jr

✨ Feestelijke, magische avond @Onky Donky benefietdiner! ✨

Eindelijk is het zo ver, we mogen weer samen komen op het Onky Donky benefietdiner! Op donderdag 15 december 2022 organiseert stichting Onky Donky het benefietdiner in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Het gaat een prachtige avond worden vol entertainment, gezelligheid, heerlijk eten en mooie muziek.

De volledige opbrengst van de avond gaat naar stichting Onky Donky waarmee we kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Een dag waarop zij even helemaal kind kunnen en mogen zijn!

Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door tientallen Chinese kunstenaars. Beleef in de avond entertainment, gezelligheid, heerlijk eten en mooie muziek! Goede vriend Kim-Lian van der Meij en ambassadeur Hans Kraay jr. zullen de presentatie van de avond verzorgen. Daarnaast zullen nog andere artiesten het podium betreden.

Inloop: 17.00 uur via China Light Festival
Aanvang feestavond: 18.00 uur Jungle Restaurant
Dresscode: Feestelijk

Het Onky Donky benefietdiner start in het Onky Donky huis, via het magische Light Festival loop je naar de eind locatie het Junglerestaurant. Bij inschrijving kan je bepalen vanaf hoe laat je aanwezig bent.

De kosten voor deze magische avond bedragen € 300,- excl. btw. Een tafel (10 personen) is € 3000,- excl. btw. De volledige opbrengst van de avond gaat naar Stichting Onky Donky waarmee we kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Ben jij er op deze feestelijke en magische avond bij? Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Samen zorgen wij ervoor dat ieder kind, kind kan zijn!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden