Hero

5 jaar geleden ontdekte ik het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark

×
Ga terug naar het overzicht

5 jaar geleden ontdekte ik het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark

Roby Beusink: ‘’Het eerste huis gevestigd in een dierentuin die dagjes uit voor kinderen met een beperking mogelijk maakt. Wat ontzettend gaaf! Hier werd ik meteen enthousiast van.

In 2016, toen het huis er net stond, heb ik stage gelopen bij Stichting Onky Donky. Samen met de operationeel manager deden wij alles nog zelf. Van het organiseren van fondsenwervende events tot aan het doen van boodschappen voor de Onky Donky dagen. Ik weet nog dat mijn autootje altijd tot helemaal vol zat met boodschappen.

De gehele verzorging op de dag deden mijn vriendinnen. (Want toen waren er nog geen vrijwilligers) En zo maakte wij de eerste Onky Donky dagen mogelijk. Heel leuk maar ook heel intensief!

En nu 5 jaar later ben ik Operationeel Coördinator bij Stichting Onky Donky. De stichting is heel erg gegroeid. We zorgen er voor dat jaarlijks +/- 2.000 gasten een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis beleven. We hebben een klein kantoorteam, werken met +/- 65 partnerstichtingen samen en ruim 50 vrijwilligers verzorgen de dagen. Samen met hen maken we dit mogelijk. Er is zoveel veranderd in deze 5 jaar. Veel processen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. De basis is er en nu gaan we verder uitbouwen.’’

Ga terug naar het overzicht
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden