Hero

Level Consultancy is officieel Partner en Huisvriend van Stichting Onky Donky!

×
Ga terug naar het overzicht

Met trots kunnen we naar buiten brengen dat Level Consultancy gevestigd in Veenendaal Partner en Huisvriend is geworden van Stichting Onky Donky! 

Huisvriend Level Consultancy

Level wil zich graag maatschappelijk inzetten en vindt net zoals ons dat ieder kind kind moet kunnen zijn. Dankzij donaties/sponsoring van partners kunnen wij de Onky Donky dagen voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn blijven organiseren. Met ingang van heden zal Level Consultancy middels diverse acties zich actief gaan inzetten voor Onky Donky. Hier zijn wij ontzettend blij mee! 

Wat doet Level Consultancy?

Level Consultancy is een nieuwe dienstverlener die beschikt over ongeëvenaarde kennis, inhoudelijke deskundigheid én praktische werkervaring in de markt! Level Consultancy richt zich op het samenbrengen van vraag en aanbod binnen de lokale overheid, specifiek binnen de vakgebieden WOZ, Waarderen, Basisregistraties en Belastingen. Het bieden van de juiste (tijdelijke) oplossing voor de gerichte (tijdelijke) vraag is hun doel. Dit doen ze door het aanbieden van ervaren medewerkers die vanaf dag één ‘het niveau’ bieden dat de klanten verwachten. Tevens bieden ze Consultants/Projectleiders aan voor tijdelijke projecten binnen de lokale overheid, zoals implementatiebegeleiding en pakketselectietrajecten.

Wil jij je ook als bedrijf inzetten voor Stichting Onky Donky? 

Bekijk de donatiemogelijkheden Ga terug naar het overzicht
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden