Hero

Nieuwe ambassadeur en Goede vriend

×
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe ambassadeur en Goede vriend

Op maandag 30 november hebben wij tijdens een persmoment onze nieuwe ambassadeur Dani Apeldoorn en Goede Vriend Kinderboekenreeks Dierendorpje, door Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee bekend mogen maken.

Onze nieuwe ambassadeur Dani Apeldoorn

Dani Apeldoorn, een free-style rapper, sing-a-song-writer en producer. Dani Apeldoorn, is al vanaf jonge leeftijd bezig het maken van muziek. Eind 2019 maakte hij zijn debuut EP “Even Apeldoorn Bellen” en hiermee was hij ook te zien bij de grootste hip-hop platforms van Nederland. Zijn muziek kenmerkt zich door de autobiografische en motiverende teksten.

Dani rapt bijvoorbeeld over zijn oude eet- en gokverslaving en vertelt openlijk over zijn moeilijke jeugd om zijn fans te motiveren positief te blijven denken.

Dani heeft het rap gedeelte van het mascotte lied “Fonkel, jij bent mijn vriend” voor zijn rekening genomen, zal in de toekomst diverse Onky Donky dagen bijwonen en een freestyle rap training geven. Voor in de toekomst wordt er gekeken naar overige mogelijkheden.

Goede vriend Kinderboekenreeks Dierendorpje

Kinderboekenreeks Dierendorpje met hierin lange voorleesverhalen, korte versjes én liedjes. Deze kinderboekenreeks is geschreven door Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee. De illustraties worden gemaakt door Gitte Spee en het bijhorende liedje ingezongen door Kim-Lian.

Kim-Lian en Gitte dragen Onky Donky een warm hart toe door goede vriend van Onky Donky te zijn. Beide partijen hebben dezelfde doelgroep & beleven avonturen in een wereld vol dieren waar iedereen zichzelf mag zijn en vriendschap voorop staat!

Wij zijn “Goede vriend” van Onky Donky geworden, omdat wij het een mooi initiatief vinden dat zich richt op de kinderen in Nederland. We vinden het uniek dat een stichting zich niet beperkt tot slechts één doelgroep, maar dat kinderen met verschillende achtergronden en om diverse redenen in aanmerking komen voor zo’n onvergetelijke Onky Donky Dag. Een kind moet kind kunnen zijn en lachen en stralen. Zo’n herinnering is ontzettend waardevol voor een kind en daar willen wij graag aan bijdragen.

Zo heeft Kim-Lian het mascotte lied “Fonkel, jij bent mijn vriend” ingezongen, komt ze voorlezen uit Dierendorpje en zingen met kinderen op diverse Onky Donky Dagen en zal Gitte Spee tijdens een Onky Donky dag een workshop dieren tekenen verzorgen. Hiernaast wordt er een boekje Dierendorpje aan de goodiebag toegevoegd. Voor in de toekomst wordt er gekeken naar overige mogelijkheden.

Tijdens het persmoment hebben Kim-Lian van der Meij en Dani Apeldoorn samen met Fonkel het macotte lied voor het laten horen. Meerdere kids van Dansgroep Dansemiek uit Rhenen dansten mee met met het vrolijke Fonkeldansje. Binnenkort komt de officiële videoclip uit!

Ga terug naar het overzicht
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden