Hero

Geld doneren

×

Geld doneren? Bekijk de mogelijkheden

Dankzij donaties kunnen wij deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen waarbij alles om hen draait en zij kind mógen en kúnnen zijn! Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen met een Onky Donky Dag hebben wij meer financiële middelen nodig. Met jullie giften kunnen we het Onky Donky huis onderhouden, gezinnen uitnodigen, een heerlijke uitgebreide lunch op tafel zetten, cadeautjes voor in de goodie-bag aanschaffen en een park gids regelen. Kortom: ze een geweldige verwen-VIP dag laten beleven. Jij kan ons hierbij helpen! Hieronder vind je de donatiemogelijkheden.

Bedrijfsgift

Bedrijfsgift

Draag ook een steentje bij door eenmalig of maandelijks een bedrijfsgift te leveren. Dit kan geheel belastingvrij en je ontvangt altijd een betaalbewijs.

Eenmalig doneren

Eenmalig doneren

Wil je een eenmalige donatie maken voor Stichting Onky Donky? Daar zijn wij enorm gelukkig mee. Samen steunen we de kinderen.

Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Een maandelijkse donatie geeft Stichting Onky Donky de zekerheid om nog meer Onky Donky dagen te kunnen organiseren voor de kinderen.

Periodieke schenking

Periodieke schenking

Wil je een periodieke donatie maken voor Stichting Onky Donky? Daar worden we erg blij van. Je bepaalt helemaal zelf hoe vaak je een schenking doet.

Doneren na overlijden

Doneren na overlijden

Heb je een band met ons opgebouwd en wil je ons blijven steunen, ook na je overlijden? Op deze manier help je Stichting Onky Donky en de kinderen.

Belastingvrij schenken

Belastingvrij schenken

Eenmalige en perdiodieke donaties aan een goed doel, zoals Stichting Onky Donky, zijn vaak geheel aftrekbaar en daarom gunstig voor particulieren en bedrijven.

Onky Donky huis

Het Onky Donky huis

Het Onky Donky huisOp 24 juni 2016 is de lang gekoesterde droom uitgekomen en is het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen geopend. Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven.

Meer over het huis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden