Hero

Bedrijfsgift

×

Bedrijfsgift

Je helpt ook enorm door een bedrijfsgift te doen! Een bijdrage, klein of groot, is van groot belang voor deze kinderen. Nadat je hebt gedoneerd kun je aan ons vragen om een betaalbewijs voor de boekhouding. Handig voor je eigen administratie of misschien de administratie van het bedrijf waar je werkzaam bent.

Steun jij ons?

Particulier
Zakelijk
Je doneert nu zakelijk
Eenmalig doneren

Bedrijfsgift: eenmalig

Draag ook een steentje bij door eenmalig een bedrijfsgift te leveren. Je betaald bij ons via Mollie. Wil je een factuur ontvangen? Laat het ons weten.

Maandelijks doneren

Bedrijfsgift: maandelijks

Wil je een vaste vriend worden van onze stichting? Kies een bedrag en meld je aan voor een maandelijkse donatie. De kinderen en wij waarderen je hulp enorm!

Belastingvrij schenken

Belastingvrije schenking

Wil je een belastingvrije schenking doen vanuit een eigen bedrijf of een bedrijf waarin je werkzaam bent? Samen maken we het verschil voor de kinderen.

Onky Donky huis

Bedrijfsgift

Een donatie maken vanuit jouw eigen bedrijf of het bedrijf waar je momenteel werkzaam bent? Dat is zeker mogelijk en wij waarderen het enorm. Je steunt niet alleen Onky Donky, maar ook de kinderen. De bijdrage kan groot of klein zijn, want zelfs alle kleine beetjes helpen. Het is ook mogelijk om een belastingvrije schenking te maken. Na het maken van de donatie, ontvang je een e-mail met de bevestiging van je donatie, inclusief betaalbewijs. Samen zijn we in staat om de kinderen een geweldige dag te bezorgen, die ze niet snel zullen vergeten.

Ik wil eenmalig doneren

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden