Hero

Belastingvrij schenken

×

Belastingvrij schenken

Wil je een eenmalige of periodieke belastingvrije schenking maken? Periodieke donaties en giften aan een goed doel, zoals Stichting Onky Donky, zijn vaak geheel aftrekbaar en daarom gunstig. Een eenmalige schenking is over het algemeen ook aftrekbaar tot een bepaald drempelbedrag, afhankelijk van jouw inkomen. Wij zijn erg blij met alle schenkingen, groot, klein, eenmalig of periodiek. Dit zorgt ervoor dat we nog meer kinderen blij kunnen maken door ze uit te nodigen voor een geweldige Onky Donky dag.

Belastingvrije schenking particulier

Belastingvrije schenking particulier

Wil je een eenmalige of periodieke belastingvrije schenking maken? Hoeveel je kan aftrekken van de belasting, hangt af van jouw inkomen. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan helpen we graag. Samen maken we het verschil voor de kinderen.

Belastingvrije schenking bedrijf

Belastingvrije schenking bedrijf

Wil je een belastingvrije schenking doen vanuit een eigen bedrijf of een bedrijf waarin je werkzaam bent? Donaties en giften zijn aftrekbaar voor bedrijven, indien het aan een goed doel wordt geschonken.

Onky Donky huis

Belastingvrije donatie

Een eenmalige of periodieke schenking maken aan een goed doel, zoals Onky Donky? Dit kun je vaak geheel belastingvrij doen, doordat het aftrekbaar is. Belastingvrij schenken vanuit een (eigen) bedrijf is mogelijk, maar ook als particulier. Samen maken we het verschil voor de kinderen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden