Hero

Doneren na overlijden

×

Doneren na overlijden

Wij vinden het heel bijzonder als je ons wilt blijven steunen, door een deel van je nalatenschap aan ons te schenken. Laat een schenking na via testament. Steeds meer mensen laten een schenking na via testament, omdat ze het belangrijk vinden dat er ook na hun overlijden wordt gewerkt aan de idealen van een bepaald goed doel. Zo draag je ook een steentje bij na je overlijden.

Laat na via testament

Laat na via testament

Stel je hebt een goede band met Stichting Onky Donky en je wilt ons blijven steunen, ook na je overlijden? Dat is een erg bijzonder gebaar en dit waarderen we enorm. Je kunt een deel van je nalatenschap aan ons schenken, door dit op te nemen in het testament. Klik op de knop voor meer informatie.

Neem contact op

Neem contact op

Meer informatie?

Doneren na overlijden is tegenwoordig ook mogelijk. Steeds meer mensen nemen dit op in hun testament, waardoor het automatisch geregeld wordt. Er zijn natuurlijk ook andere manieren, zoals de mensen op jouw eigen uitvaart te vragen om een donatie te maken. Wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn?

Neem contact op

Onky Donky huis

Doneren na overlijden

Heb je een band met ons opgebouwd en wil je ons blijven steunen? Een donatie schenken na overlijden komt steeds vaker voor. Op deze manier help je Stichting Onky Donky en de kinderen, zelfs na je overlijden. Zo’n speciaal en warm gebaar waarderen wij enorm.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden