Hero

Eenmalig doneren

×

Eenmalig doneren

Wil je een eenmalige donatie maken voor Stichting Onky Donky? Dat waarderen we heel erg. Samen met jullie kunnen we nog meer geweldige Onky Donky dagen organiseren voor de kinderen. Een dag die ze niet snel zullen vergeten. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Een eenmalige donatie – groot of klein, dat maakt niet uit – helpt hier enorm aan mee.

Steun jij ons?

Particulier
Zakelijk
Je doneert nu particulier
Je doneert nu zakelijk
Eenmalige donatie

Eenmalige donatie

Een eenmalige donatie maken voor Stichting Onky Donky? Daar zijn we enorm gelukkig mee. Je helpt niet alleen ons, maar vooral de kinderen die in aanmerking komen voor onze speciale Onky Donky dagen. We snappen dat je wellicht niet vast wilt zitten aan een maandelijks tarief. Het is bij ons ook mogelijk om een eenmalige schenking te maken.

Belastingvrije schenking

Belastingvrije schenking

Wil je een eenmalige, belastingvrije schenking maken? Ook dat is mogelijk. Hoeveel je kunt aftrekken van de belasting, hangt af van jouw inkomen. Een belastingvrije schenking regel je altijd met een notaris. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan helpen we graag. Met jouw hulp kunnen we gezamenlijk de kinderen helpen.

Onky Donky huis

Eenmalig doneren

Een eenmalige donatie maken voor Stichting Onky Donky? Dat is mogelijk en wij waarderen het enorm. Elke soort bijdrage, groot of klein, brengt ons weer een stap verder in het proces om nog meer kinderen blij te maken met een geweldige Onky Donky dag.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden