Actie organiseren

Help ons mee met een leuke actie!

Werk je bij een school, vereniging of bedrijf en wil je iets voor Onky Donky doen? Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
×
Hoe besteden we jouw donatie

Kom jij in actie voor Onky Donky?

Alle acties voor Onky Donky, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert, zelfgemaakte spullen verkoopt, allerlei klusjes doet of een kerstactie bedenkt. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke dag kan bezorgen vanuit het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark in Rhenen!

Kentaa: Wil jij een actie organiseren? Dit kan via Kentaa. De Kentaa actiepagina opent zodra je op de knop hieronder klikt.

Start een actie

Het Onky Donky Huis

Het Onky Donky huis

Op 24 juni 2016 is de lang gekoesterde droom uitgekomen en is het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen geopend. Het huis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park. Het Onky Donky huis is de gehele dag het vaste honk voor de gezinnen. Hier kunnen zij onder het bezoeken van de dierentuin heerlijk lunchen, spelen en ontspannen en rusten. Een echte VIP-plek in het park, die voor veel gezinnen een dagje uit mogelijk maakt!

Meer over het huis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden