Dag sponsoren

Wil je met je bedrijf een dag sponsoren?

Wil je als bedrijf een steentje bijdragen? We laten je niet met lege handen staan. We zetten ook jou en je bedrijf in de spotlights? Wil jij helpen met een Win Win? Neem contact met ons op.

Neem contact op
×
Dag sponsoren met je onderneming?

Dag sponsoren?

Wil jij voor kinderen met een beperking een onvergetelijke dag mogelijk maken? Sponsor dan voor 1.500 euro één geheel verzorgde, onvergetelijke Onky Donky dag voor +/- 20 gasten. We kunnen je (bedrijfs)naam aan deze dag(en) koppelen, je kan op de dag(en) een kijkje komen nemen of helpen als vrijwilliger. Ook is het mogelijk een specifieke doelgroep/dag te sponsoren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Het Onky Donky Huis

Het Onky Donky huis

Op 24 juni 2016 is de lang gekoesterde droom uitgekomen en is het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen geopend. Het huis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park. Het Onky Donky huis is de gehele dag het vaste honk voor de gezinnen. Hier kunnen zij onder het bezoeken van de dierentuin heerlijk lunchen, spelen en ontspannen en rusten. Een echte VIP-plek in het park, die voor veel gezinnen een dagje uit mogelijk maakt!

Meer over het huis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden