Meespelen loterij

Speel jij met ons mee?

Wil je ons mee helpen en ook kans maken iets te winnen? Dat kan! Lees hieronder verder en maak kennis met Lot of Happiness.

×
Kom jij in actie voor Onky Donky

Kom jij in actie voor Onky Donky?

Support Onky Donky via de Lot of Happiness Goede Doelen loterij! Speel mee voor Onky Donky en geef kinderen met een beperking een dag waarbij zij zichzelf mogen en kunnen zijn, waar zij zorgeloos kunnen spelen, genieten, lachen en onvergetelijke herinneringen kunnen maken. Naast het steunen van ons prachtige doel maak je elke trekking door Lot of Happiness kans op te gekke prijzen tot wel €1.000.000,00! Speel direct mee voor Stichting Onky Donky. Klik op de knop hieronder.

Meer info? Klik hier

Het Onky Donky Huis

Het Onky Donky huis

Op 24 juni 2016 is de lang gekoesterde droom uitgekomen en is het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen geopend. Het huis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park. Het Onky Donky huis is de gehele dag het vaste honk voor de gezinnen. Hier kunnen zij onder het bezoeken van de dierentuin heerlijk lunchen, spelen en ontspannen en rusten. Een echte VIP-plek in het park, die voor veel gezinnen een dagje uit mogelijk maakt!

Meer over het huis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden