Hero

Onky Donky

×

Onky Donky

Stichting Onky Donky biedt kinderen in een zorgelijke situatie, die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark.

Het Onky Donky huis

Onky Donky huis

Het Onky Donky huis is gelegen naast kinderboerderij ‘’ De Grebbehoeve’’ in Ouwehands Dierenpark Rhenen en is onmisbaar voor Stichting Onky Donky.

Onky donky dag

Onky Donky dag

Een speciale Onky Donky dag die de kinderen, de ouders en begeleiders niet snel zullen vergeten. Spelletjes, een lekkere lunch en een uitje naar Ouwehands Dierenpark.

Maandelijks doneren

Wat hebben we bereikt?

Het Onky Donky huis bestaat sinds 24 juni 2016. Sindsdien hebben we samen met alle verwijzers en vrijwilligers al veel kinderen blij kunnen maken.

De ambitities van Onky Donky

Onze ambities

Stichting Onky Donky heeft de ambitie om uit te groeien tot een landelijk bekende stichting, zodat we nog meer kinderen kunnen ontvangen.

Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs

Wist je dat Stichting Onky Donky ook samenwerkt met een aantal ambassadeurs? We kiezen onze ambassadeurs nauwkeurig uit.

Ons team | Onky Donky

Ons team

Ons team bestaat uit een aantal vaste medewerkers en heel veel vrijwilligers. Gezamenlijk zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor de kinderen.

Mascotte Fonkel | Onky Donky

Mascotte Fonkel

Onze mascotte Fonkel ontvangt kinderen op een Onky Donky dag. Hij laat de kinderen stralen en brengt hen een lach op het gezicht.

Het laatste nieuws

Nieuws

Wil je alle ins en outs weten rondom Stichting Onky Donky? Weten welke leuke acties er lopen? Neem dan een kijkje op onze nieuwspagina.

Kind aanmelden via een partnerstichting

Kind aanmelden via partnerstichting

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Dit zijn erkende instanties en stichtingen die precies weten welke kinderen in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag. Daarnaast bieden de verwijzers meestal de professionele begeleiding voor de kinderen. Ben jij ingeschreven bij een erkende instelling of stichting die zich inzetten voor kinderen die binnen onze doelgroep vallen? Ga dan naar de verwijzers-pagina om te bekijken of deze stichting partner is van Onky Donky. Neem contact op met jouw stichting of vereniging zodat je mee kunt met de eerst volgende Onky Donky dag!

Uitleg en Verwijzer worden

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden