Onky Donky dag Rhenen

Onky Donky dag: om nooit te vergeten

Een speciale VIP-dag voor kinderen, ouders en begeleiders. Spelletjes, een lekkere lunch en een uitje naar Ouwehands Dierenpark.

Steunen? Klik hier
×
In de ochtend

In de ochtend

Op een Onky Donky dag worden de gasten rond 10.00 uur hartelijk ontvangen door onze vrijwilligers. Mascotte Fonkel probeert hier ook zo vaak mogelijk bij te zijn. De limonade, koffie en thee staan klaar en er is iets lekkers te eten. Samen met de vrijwilligers gaan de kinderen daarna koekjes bakken, knutselen of doen een andere activiteit in het Onky Donky huis. Daarna met z’n allen het dierenpark in. Een gids van Ouwehand gaat mee en zo komen de kinderen van alles te weten over de dieren waar ze langslopen.

Het Dierenvriend Diploma

In de middag

Om 12.30 uur staat een uitgebreide lunch klaar in het Onky Donky huis. De vrijwilligers zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Tijdens de lunch ontstaan mooie gesprekken tussen de volwassenen. Immers, de gezinnen zitten allemaal in een soortgelijke situatie. Dit lotgenotencontact is heel waardevol op een Onky Donky dag. Je hoeft elkaar niets uit te leggen. Broertjes en zusjes zijn ook welkom bij ons. Juist zij verdienen ook een onvergetelijke VIP dag vol aandacht en liefde.  Ze kunnen onbevangen spelen met elkaar. Ook zij begrijpen, zonder het erover te hebben, hoe het is om een broertje of zusje met een beperking te hebben.

Na de lunch is er een mogelijkheid om op eigen gelegenheid het dierenpark in te gaan. Nóg één keer naar de panda’s? Of toch maar die leuke show bezoeken? Of misschien wel allebei! Alles is mogelijk. Rond 16.00 uur worden de gasten weer terug verwacht in het Onky Donky huis. Na nog wat drinken en eten, het uitreiken van een echt Dierenvriend-diploma én een goedgevulde goodiebag vol cadeautjes is het tijd om naar huis te gaan. Een dag om nooit te vergeten!

Steunen? Klik hier

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden