Hero

Onze ambities

×

Onze ambities

Onky Donky heeft een grote ambitie op het gebied van het bereik van kinderen en ook met betrekking tot de professionalisering en het uitgroeien tot een landelijk bekende stichting.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

We streven naar binding en behoud van de groep van ruim 40 trouwe vrijwilligers. De doelstelling voor de totale groep vrijwilligers is de komende jaren:

  • 2021: 50 vrijwilligers, waarvan 40 frequent inzetbaar uit de regio
  • 2022: 60 vrijwilligers, waarvan 50 frequent inzetbaar uit de regio
  • 2023: 70 vrijwilligers, waarvan 60 frequent inzetbaar uit de regio

Fondsenwerving

Fondsenwerving

Om bovengenoemde doelen te realiseren zijn en financiële middelen nodig. Onze ambitie is een kleine, daadkrachtige stichting te zijn door transparant, professioneel te zijn en ons te richten op retentie/binding door middel van structurele inkomsten.

Onky Donky opereert kostenbewust en streeft ernaar om zoveel mogelijk geld direct te investeren in de activiteiten voor- en de begeleiding van kinderen die het Onky Donky Huis bezoeken.

Naamsbekendheid

Naamsbekendheid

Onky Donky moet meer onder de aandacht gebracht worden om de naamsbekendheid verder uitbouwen. Het waarom en het eigen en authentieke verhaal staan daarbij centraal. Het uiteindelijke doel voor de komende jaren is landelijke bekendheid.

Bekijk ons beleidsplan voor meer informatie.

Kind aanmelden via een partnerstichting

Kind aanmelden via partnerstichting

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Dit zijn erkende instanties en stichtingen die precies weten welke kinderen in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag. Daarnaast bieden de verwijzers meestal de professionele begeleiding voor de kinderen. Ben jij ingeschreven bij een erkende instelling of stichting die zich inzetten voor kinderen die binnen onze doelgroep vallen? Ga dan naar de verwijzers-pagina om te bekijken of deze stichting partner is van Onky Donky. Neem contact op met jouw stichting of vereniging zodat je mee kunt met de eerst volgende Onky Donky dag!

Uitleg en Verwijzer worden

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden