Hero

Word verwijzer

×

Verwijzers en Onky Donky

Zet jij je in voor een dergelijke instantie als onze huidige verwijzers, dan is het uiteraard mogelijk om de samenwerking met Onky Donky aan te gaan. Het kan ook zijn dat je als particulier zelf het initiatief wilt nemen om een groep kinderen die binnen bovenstaande omschrijving passen uit te nodigen. Dat is tevens mogelijk!

Uitleg en verwijzer worden Onky Donky

Uitleg en Verwijzer worden

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Onze verwijzers zijn erkende instanties, stichtingen en verenigingen die de belangen behartigen van de bij hen aangesloten leden.

Aanmelden verwijzer worden

Aanmelden

Wil jij Stichting Onky Donky helpen door een verwijzer te worden? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

De verwijzers

De verwijzers

Benieuwd wie zich al bij ons hebben aangesloten? Wij hebben een greep uit onze verwijzers voor jou op een rijtje gezet. Staat jullie naam er nog niet tussen en wil je dat wel? Neem contact op.

Het Onky Donky Huis

Het Onky Donky huis

Op 24 juni 2016 is de lang gekoesterde droom uitgekomen en is het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen geopend. Onky Donky zet zich in voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben, maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven.

Meer over het huis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden