Onky Donky Dag | Een speciaal uitje

Uitleg en Verwijzer worden van Onky Donky

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Onze verwijzers zijn erkende instanties, stichtingen en verenigingen die de belangen behartigen van de bij hen aangesloten leden.

Aanmelden verwijzer
×
Uitleg en Verwijzer worden

Uitleg en Verwijzer worden

Deze verwijzers zetten zich in voor dezelfde doelgroep als Onky Donky, namelijk: kinderen die beperkt worden in het kind zijn, in welke vorm dan ook. Denk bijvoorbeeld aan: Stichting Downsyndroom, Vereniging Kinder Kanker Nederland, Jeugdzorginstelling Entrea maar ook speciaal onderwijs. Bekijk onze huidige verwijzers.

Klik hier om aan te melden

Hoe werkt het

Hoe werkt het?

We zoeken samen met de verwijzers één of meerdere data. We sturen de verwijzers een gastenlijst toe. De verwijzers zoeken onder hun leden kinderen die in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag en nodigen hen met hun ouders of begeleiders uit. Na het terug krijgen van een ingevulde gastenlijst sturen wij de dagplanning en organiseren de volledige dag. De verwijzer hoeft dus alleen de groep te selecteren en informatie toe te zenden. Stichting Onky Donky werkt op maat, zodra er speciale behoeften zijn vanuit de verwijzers/doelgroep passen wij de dag hierop aan. Er is van alles mogelijk in overleg.

Ben je of werk je zelf voor een vereniging, stichting of instelling die zich inzet voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn en wil je hen graag een onvergetelijke dag bieden? Klik op de knop hieronder.

Klik hier om aan te melden

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke donatiemogelijkheden zijn er?
Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja dat kan. Neem contact met ons op om te kijken hoe jij je steentje kunt bijdragen.
Kan ik mijn kind zomaar aanmelden?
Dat is helaas niet mogelijk. Je zult je kind moeten aanmelden via een Verwijzer.

Bekijk de volledige FAQ

Help jij ons mee?

Samen helpen we deze kinderen aan een onvergetelijke dag!

Donatiemogelijkheden